Sabiia Seb
PortuguêsEspañolEnglish
Embrapa
        Busca avançada

Botão Atualizar


Botão Atualizar

Registro completo
Provedor de dados:  Organic Eprints
País:  Germany
Título:  Kvalitet i baksten
Autores:  Hind, Liv Jorunn
Data:  2016-09-08
Ano:  2016
Palavras-chave:  Cereals
Pulses and oilseeds Breeding
Genetics and propagation
Resumo:  A presentation of the project "Quality grains for food – the potential of non-commercialized Norwegian varietal material", which runs 2016-2018.
Tipo:  Newspaper or magazine article
Idioma:  no
Identificador:  http://orgprints.org/32237/1/Nationen%208%20sept%202016.pdf

Hind, Liv Jorunn (2016) Kvalitet i baksten. [Bread quality.] Nationen, 8 September 2016, pp. 12-13.
Relação:  http://orgprints.org/32237/
Formato:  application/pdf
Fechar
 

Empresa Brasileira de Pesquisa Agropecuária - Embrapa
Todos os direitos reservados, conforme Lei n° 9.610
Política de Privacidade
Área restrita

Embrapa
Parque Estação Biológica - PqEB s/n°
Brasília, DF - Brasil - CEP 70770-901
Fone: (61) 3448-4433 - Fax: (61) 3448-4890 / 3448-4891 SAC: https://www.embrapa.br/fale-conosco

Valid HTML 4.01 Transitional